Niin kokeillaas sitten tälläistakin... Lähinnä ajattelin pitää treenipäiväkirjaa enne Taavin bh-koetta, mutta jos tässä nyt innostuu, niin voipi olla että Venlankin koulutuksista tänne kirjottelen.

Eli Taavin koe on 25.4. eli kaksi ja puoli viikkoa aikaa... Sunnuntaina kokeiltiin seuraamista siten että Merjalla oli oma koiransa myös kentällä, ei minkäänlaista vaikutusta Taaviin! Kyllä olin ylpeä pojasta! Otettiin myös maahanmenoa ja istumista, sekä pari luoksetuloa. Hyvät treenit oli!

Maanantaina käytiin kentällä vaan lähinnä leikkimässä ja otettiin väliin pari maahan menoa. Vietin nosto siis päivän aiheena. Leikittiin ehkä 10min, ja Taavi kävi aika lämpösenä, eli ei kun kotiin.

Eilen otettiin seuraamista, Joni ja Venla häiriönä kävelemässä vähän matkan päässä. Ihan kivasti meni muuten, mutta jonin kanssa meillä on välillä vähän erimielisyyksiä siitä, miten MUN koiraa treenataan...

Tänään oli vapaa päivä koirilla, käytiin riehumassa mutsilla jullen kanssa. Vietettiin vähän niinkun jullen synttäreitä =) Nyt on pari väsynyttä koiraa jaloissa nukkumassa...