Eilen lähettiin töiden jälkeen puol ysi illalla keinukalliolle taas treenaamaan. Otin Taavilla seuraamista, ja seuraamisesta maaanmenoa. Vähän taavi oli alussa omissa omissa ajatuksissaan, ei malttanu ees leilliä kunnolla. Mutta pakotteella mukaan seuraamiseen, ja sen jälkeen eka palkkaus pallolla, ni johan piristy!

Maassa paikalla oloa otettiin ihan viimeseks. jätin taavin "kentän" taka nurkkaan, ja kävelin about puleen väliin. Onneks oli joni mukana, sanoi heti kun taavi liikku, ja pääsin siihen puuttumaan, eli taaville "pataan"... menin takasin taavin luo, samalla toruen, meni hei takasin maate, ei ollu vielä lähteny liikkeelle, nous vaan. Siitä heti uudestaan käsky maahan, ja nyt pysyi 10min siinä kun jonin kanssa jutskattiin ja käveltiin Venkula remmissä... Hyvä hyvä!!

Käytettiin vielä koirat puistossa pika riehulla.

Tällä viikolla tulee tivoli keravalle, ajattelin lähtee koirien kanssa (yksi kerrallaan) kattelemaan sitä menoa. Varsinkin Venlalle uskon että se tekee hyvää, mutta kyllä Taavikin saa käydä siellä pyörähtämässä, hyvää reeniä!