Ihanaa kun kevät on tullut, ja on niiin lämmintä!!

Me ollaan oltu tottiksesta lomalla, lukuunottaatta muutamaa leikitys treeniä.

Venla harjottelee edelleen kontaktia, istumista ja maahanmenoa. Ja lisäksi tietysti seisomista, kesän näyttelyitä silmällä pitäen (Kirsi ja Jyrki, koska mennään?)

Venlalle olen myös jälkeä tehnyt muutaman kerran, mutta pikku likalla on niin kauhee tohina päällä, et tuntuu ettei se kerkee ollenkaan keskittymään. Mikähän auttais? Onkohan pentu liian nälkäinen jäljelle mennessä. Täytyy seuraavan kerran kokeilla että antaa vaikka paria tuntia ennen pikkasen pienemmän satsin ruokaa, ni ei sit oo ainakaan liian nälkänen, mutta nälkänen kuitenkin.

Nyt on vaan täälläpäin pellot niin kuivina, ettei oikeen pysty jälkeä tallaamaan, jos huomenna vähän satais, vois sen jälkeen taas kokeilla jälkeä, tolla asfaltin kovalla, pölyävällä pellolla en kyllä nyt mee omia ja koiran hermoja menettäään!

Yritettiin Venkun kanssa mennä hakunilan mätsäriinki viime sunnuntaina, mutta eihän ne meitä päästäny sinne... Mokomiakin ikä rasisteja!! Siis venlalla ei ollut ikää tarpeeks osallistumiseen =) Käytiin kuitenkin kävelemässä aluetta ympäri, ja katselemassa muita koiria. Likka yritti aluksi haukkua muille, mutta parin minuutin jälkeen iljeni, ja käveli ihan nätisti mun vierellä! On se vaan kiltti likka!

Sunnuntaina Taavi osallistuu Mäntän ryhmänäyttelyyn, saas nähä miten pojan käy! Ei taida olla kummosemmin vastusta, saksanpaimenia on ilmoittautunu kaikki hurjat 10 kappaletta! Ohhoh!! Me siis taas sunnuntaina lähdetään kuudelta aamulla ajamaa kohti mänttää, odotan jo kauhulla...